Trouwfotograaf Ede

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Ede?

Dan ben ik de trouwfotograaf in Ede die jullie zoeken! Mijn foto’s vertellen een bijzonder verhaal: Het verhaal van jullie bruiloft. Bekijk hieronder mijn portfolio.

Dan ben ik de trouwfotograaf in Ede die jullie zoeken! Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn spontane stijl. , houd ik van spontane foto’s. Tijdens de dag loop ik als een daggast met jullie mee: Ik fotografeer alle belangrijke momenten vanaf een onopvallend standpunt, en jullie kunnen zelf lekker je gang gaan. Zo krijg je een reportage die echt het verhaal van jullie dag vertelt.

Hebben jullie interesse in een fotosessie? Dan ben ik uiteraard iets meer op de voorgrond aanwezig. Ik wijs jullie op de mooie plekken, zorg ervoor dat jullie in het allermooiste licht staan, en geef aanwijzigen voor hoe je mag staan en wat je met je handen kan doen. Bovenal is de fotosessie een leuk moment, waarbij jullie een momentje samen hebben, en ik dat vastleg.

 
FAQ items aan het laden...
 
Bekijk mijn volledige portfolio
 

Kosten trouwfotograaf Ede

Jullie hechten veel waarde aan mooie fotografie. Hoe fijn is het om na jullie huwelijk het trouwalbum te openen en samen weg te dromen bij alle fijne herinneringen en gevoelens die de foto’s naar boven halen. De taart is op, de trouwjurk hangt in de kast, maar het trouwalbum is voor altijd. Dat is van onschatbare waarde.

Mijn bruidsreportages beginnen bij  €1295. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • 6 uur aanwezigheid voor fotografie
  • Sneak preview kort na jullie bruiloft
  • De foto’s van jullie bruiloft mooi bewerkt en digitaal geleverd in hoge resolutie
  • Super snelle levering van de foto’s binnen 4 weken
  • Trouwalbum
Bekijk alle prijzen
 
 Kosten trouwfotograaf Ede
 

Referenties – Trouwfotograaf Ede

“Wat hebben wij een fantastische fotograaf gehad! Vanaf het begin was er een klik met Henk. Ook zijn wij heel blij dat wij het volledige bruidsreportage pakket hebben genomen, zo kon Henk het hele verhaal van onze dag vastleggen. De loveshoot was leuk om te doen en niet overbodig als je geen ervaring hebt om ‘voor de camera’ te staan. Henk is na onze opengingsdans extra lang gebleven zodat hij alle verrassingen van de feestavond voor ons kon vastleggen! Dankbaar zijn wij voor ons prachtige trouwalbum vol dierbare herinneringen”.

Robert & Linda, september 2019

Bruidsfotograaf Zuid Holland
 
 

Wie is trouwfotograaf Ede?

Ik ben Henk Hennuïn, eigenaar van Trouwen voor de Camera.

Ik woon samen met Marjan en onze twee dochters. Sinds 2014 ben ik fulltime fotograaf. Op mijn zesde verjaardag kreeg ik een camera van mijn vader en toen zo is de hobby begonnen. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en geniet ik tijdens bruiloften van het vastleggen van alle belangrijke momenten en gebeurtenissen.

Meer over Henk
 

Fotolocaties in Ede

De regio Ede heeft zoveel mooie locaties om te trouwen of als prachtig decor voor de fotoshoot. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Cultuurfabriek Veenendaal
  • Transferium Barneveld
  • Rozet Arnhem
  • Mariënhof Amersfoort
bruid en bruidegom naar het altaar klooster bethlehem

Trouwdatum controleren

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie? Leuk! Controleer vandaag nog je trouwdatum, dan weet je snel of ik nog beschikbaar ben.

Trouwdatum controleren