Tarieven

Bruidsreportage

Mijn bruidsreportages beginnen bij €1295 voor 6 uur dit is inclusief:

  • een sneak preview kort na jullie bruiloft
  • super snelle levering van de foto’s binnen 4 weken
  • een slideshow met de highlights van de dag
  • online foto gallery met alle foto’s
  • een mooi compact album 
  • reiskosten

Ik ben gemiddeld tussen de 10 en 14 uur aanwezig bij een bruiloft. Zo kan ik een compleet verslag maken van de hele dag; van getting ready tot en met het feest. Een reportage is met extra uren uit te breiden (€120/uur).

Geen bruiloft is hetzelfde en daarom hoor ik graag van jullie hoe de dag er uit gaat zien in een gezellig kennismakingsgesprek.

Maak snel een afspraak
Bruiloft fotoshoot bruidsreportage Kasteel Ammerzoden

Trouwalbums

Bij de bruidsreportage krijg je een compact album. Uiteraard is het altijd mogelijk om een schitterend en luxe trouwalbum in een groter formaat te bestellen – prijzen vanaf €495. Tijdens een kennismakingsgesprek laat ik graag mijn prachtige demo albums zien.

Loveshoot

De prijs van een loveshoot bedraagt €395. Tijdens de loveshoot gaan we in ongeveer 1,5 uur toffe foto’s schieten. Lekker ongedwongen en relaxed. De geselecteerde foto’s ontvangen jullie in een persoonlijke online foto gallery. Deze gallery is beveiligd met een wachtwoord. Jullie kunnen de foto’s zelf bekijken, downloaden en delen met familie en vrienden. Mag ik na de loveshoot ook jullie bruiloft fotograferen dan krijg je €150 korting op de reportage.

Loveshoot info
Loveshoot Maximapark Utrecht verliefd stelletje warm zonlicht