ERVARINGEN BUIDSFOTOGRAAF – TROUWEN VOOR DE CAMERA

LIEVE WOORDEN VAN MIJN BRUIDSPAREN

Wij hebben Henk al meerdere keren geboekt om onder andere zwangerschapsshoots te doen, en natuurlijk hebben we hem ook gevraagd voor onze bruiloft. Henk is heel makkelijk in de omgang, flexibel, pro-actief en meedenkend in de aanloop naar onze bruiloft. Zo hebben we goed met hem kunnen sparren over hoe we het meeste uit de dag konden halen qua foto’s, zonder dat het te druk werd. Wij hebben daarom een hele relaxte bruiloft kunnen hebben, en toch hebben we overal fantastische foto’s van. We hadden op de dag niet eens door dat hij foto’s maakte, wat wij knap vinden want er waren hele intieme sfeeropnames en hij heeft perfect de sfeer vastgelegd. Wij zijn daarom ontzettend blij met het eindresultaat. Wij waren blij verrast door de foto’s van de trouwreportage waarin het weer en de natuur prachtig tot hun recht komen en er uit knallen. Ook is hij heel goed met jonge kinderen.

De omgang met onze gasten was heel goed, hij was onzichtbaar maar ook aanspreekbaar. En de gasten waren overdonderd door een filmpje/slideshow van zijn foto’s van de mooiste momenten van de dag die we tijdens de feestavond konden laten zien. 

Boek dus Trouwen voor de Camera!

Edwina en Wes

Trouwreportage Edwina en Wes

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een fotograaf die echt de dag vastlegt. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we meteen een klik met Henk en we hebben elkaar tijdens de loveshoot nog beter leren kennen. Dit zorgde ervoor dat we ons niet druk maakte over de foto’s tijdens ons huwelijk want we wisten dat dit goed zou komen. Henk heeft alle mooie en emotionele momenten van onze bruiloft weten vast te leggen en de foto’s zijn ons nu al zeer dierbaar. Als verrassing kregen we van Henk 3 dagen na ons huwelijk al een sneak peek op muziek. Echt heel erg fijn! Henk is erg flexibel, onzichtbaar als het nodig is, denkt graag mee en maakt prachtige foto’s.

Wij raden iedereen trouwen voor de camera aan!

Harm en Ryanne

Bruiloft Harm en Ryanne

Wat hebben wij een fantastische fotograaf gehad! Vanaf het begin was er een klik met Henk. Ook zijn wij heel blij dat wij het volledige pakket hebben genomen. De loveshoot was leuk om te doen en niet overbodig als je geen ervaring hebt om ‘voor de camera’ te staan. Henk is na onze opengingsdans extra lang gebleven zodat hij alle verrassingen van de feestavond voor ons kon vastleggen! Dankbaar zijn wij voor ons prachtige trouwalbum vol dierbare herinneringen.

Robbin en Malou

Bruidsfotograaf Zuid Holland

Henk was onze bruidsfotograaf en we zijn heel tevreden over hem. Niet alleen is het eindresultaat prachtig, maar ook was de samenwerking erg prettig. Henk denkt mee over poses en kiest creatieve invalshoeken wat bijzondere foto’s oplevert. Henk toont heel veel initiatief en steekt veel tijd in de voorbereiding. Zo kwam hij langs voor een uitgebreid kennismakingsgesprek, hebben we een proef-foto-shoot gedaan en heeft hij de locatie voor de foto-shoot geregeld. Door het contact van tevoren voelden we ons helemaal op ons gemak bij Henk.

Hij is een prettig persoon om de hele dag om je heen te hebben lopen, alhoewel we hem gedurende het feest nauwelijks hebben opgemerkt. Kort na de bruiloft kwam Henk de foto’s, mooi bewerkt en goed samengesteld, bij ons thuis afleveren. Kortom: Henk is een aanrader!

Sofie en Remy

Trouwfotografie Parel van Zuilen Utrecht | Sofie en Remy oktober 2015 | Bruiloft

Na een fijn persoonlijk gesprek, kon Henk goed inschatten wat we verwachtten tijdens onze bijzondere dag. Tijdens de hele dag was Henk ook nog eens een aangename gast en mengde zich goed tussen de gasten voor perfect plaatjes! Het heeft de prachtige foto’s opgeleverd waar we op hoopten!

Wisri en Frank

Bruidsfotografie Ceremonie Utrecht Parel van Zuiilen

Vanaf ons eerste gesprek met Henk wisten we dat de fotografie voor onze bruiloft in goede handen was. We hadden Henk globaal laten weten wat de bedoeling van de dag was, maar hij had al wat voorbereidend werk gedaan, met ideeën en suggesties voor mooie foto-locaties op de route.
Ook in de aanloop naar de trouwdag toe hebben we veel gehad aan de input en flexibiliteit van Henk. We hebben een korte shoot in de binnenstad gedaan om wat locaties te bekijken, maar ook om een beetje te wennen aan het idee; alvast een beetje oefenen. Dat is erg goed bevallen en het heeft ons op weer wat nieuwe ideeën gebracht.
Henk heeft op dag zelf en de periode erna keihard gewerkt en we zijn enorm gelukkig met het resultaat. De hele dag is ontzettend mooi vastgelegd en een selectie van de foto’s zijn door Henk in een mooi album verzameld. Ook hier konden we zelf input geven over de foto’s die we terug wilden zien, maar de vakkundige afwerking van Henk hadden we niet kunnen evenaren. Een fantastisch aandenken aan een prachtige dag!
Henk zijn enthousiasme en bereidheid om mee te denken gaven bij ons de doorslag. Hij maakt erg mooie foto’s, besteedt veel zorg aan de kwaliteit van zijn producten en het is zeer prettig om met hem samen te werken.

A. en P.

Bruidsreportage-Utrecht-Kasteel-de-Haar

Vorig jaar zijn wij getrouwd en Henk was onze fotograaf. We raden hem bij iedereen aan! Henk is heel erg fijn als fotograaf, erg aardig, vol goede ideeën en gedurende de dag merkten we niet eens dat er steeds foto’s gemaakt werden (hij was als het ware ‘onzichtbaar’). Daardoor zijn de foto’s allemaal heel mooi en spontaan geworden. Henk luisterde ook goed naar onze wensen als bruidspaar. We zijn ook echt ontzettend blij met de foto’s, ze zijn echt fantastisch geworden! We hadden geen betere fotograaf uit kunnen kiezen.

Marije en Jan Dirk

De Parel van Zuilen | Bruidsfotograaf | Utrecht -2

Trouwen voor de Camera heeft onze bruiloft perfect vastgelegd! Precies zoals wij het ons herinneren.
Wij vinden vooral de lichtval op de foto’s bijzonder mooi! Henk heeft snel door wat een bruidspaar wil en kan dit vertalen in zijn fotografie. Wij zijn uitermate tevreden over de service, de kwaliteit en het prachtige eindresultaat, ons trouwalbum van Trouwen voor de Camera.
GJ en L

Getting Ready-Bruidsfotograaf-Mereveld-Utrecht