Loading...
Referenties – ervaringen bruidsfotograaf 2017-09-12T15:47:07+00:00

ERVARINGEN BUIDSFOTOGRAAF – TROUWEN VOOR DE CAMERA

LIEVE WOORDEN VAN MIJN BRUIDSPAREN

Vanaf ons eerste gesprek met Henk wisten we dat de fotografie voor onze bruiloft in goede handen was. We hadden Henk globaal laten weten wat de bedoeling van de dag was, maar hij had al wat voorbereidend werk gedaan, met ideeën en suggesties voor mooie foto-locaties op de route.
Ook in de aanloop naar de trouwdag toe hebben we veel gehad aan de input en flexibiliteit van Henk. We hebben een korte shoot in de binnenstad gedaan om wat locaties te bekijken, maar ook om een beetje te wennen aan het idee; alvast een beetje oefenen. Dat is erg goed bevallen en het heeft ons op weer wat nieuwe ideeën gebracht.
Henk heeft op dag zelf en de periode erna keihard gewerkt en we zijn enorm gelukkig met het resultaat. De hele dag is ontzettend mooi vastgelegd en een selectie van de foto’s zijn door Henk in een mooi album verzameld. Ook hier konden we zelf input geven over de foto’s die we terug wilden zien, maar de vakkundige afwerking van Henk hadden we niet kunnen evenaren. Een fantastisch aandenken aan een prachtige dag!
Henk zijn enthousiasme en bereidheid om mee te denken gaven bij ons de doorslag. Hij maakt erg mooie foto’s, besteedt veel zorg aan de kwaliteit van zijn producten en het is zeer prettig om met hem samen te werken.

A. en P.

Bruiloft Utrecht collage trouwreportage

Henk was onze bruidsfotograaf en we zijn heel tevreden over hem. Niet alleen is het eindresultaat prachtig, maar ook was de samenwerking erg prettig. Henk denkt mee over poses en kiest creatieve invalshoeken wat bijzondere foto’s oplevert. Henk toont heel veel initiatief en steekt veel tijd in de voorbereiding. Zo kwam hij langs voor een uitgebreid kennismakingsgesprek, hebben we een proef-foto-shoot gedaan en heeft hij de locatie voor de foto-shoot geregeld. Door het contact van tevoren voelden we ons helemaal op ons gemak bij Henk.

Hij is een prettig persoon om de hele dag om je heen te hebben lopen, alhoewel we hem gedurende het feest nauwelijks hebben opgemerkt. Kort na de bruiloft kwam Henk de foto’s, mooi bewerkt en goed samengesteld, bij ons thuis afleveren. Kortom: Henk is een aanrader!

Sofie en Remy

Bruiloft Utrecht Parel van Zuilen collage trouwreportage

Na een fijn persoonlijk gesprek, kon Henk goed inschatten wat we verwachtten tijdens onze bijzondere dag. Tijdens de hele dag was Henk ook nog eens een aangename gast en mengde zich goed tussen de gasten voor perfect plaatjes! Het heeft de prachtige foto’s opgeleverd waar we op hoopten!

Wisri en Frank

Bruiloft Utrecht collage bruidsreportage

Vorig jaar zijn wij getrouwd en Henk was onze fotograaf. We raden hem bij iedereen aan! Henk is heel erg fijn als fotograaf, erg aardig, vol goede ideeën en gedurende de dag merkten we niet eens dat er steeds foto’s gemaakt werden (hij was als het ware ‘onzichtbaar’). Daardoor zijn de foto’s allemaal heel mooi en spontaan geworden. Henk luisterde ook goed naar onze wensen als bruidspaar. We zijn ook echt ontzettend blij met de foto’s, ze zijn echt fantastisch geworden! We hadden geen betere fotograaf uit kunnen kiezen.

Marije en Jan Dirk

Bruiloft Parel van Zuilen Utrecht collage trouwreportage