LOVESHOOT

Jullie zijn verliefd, verloofd en willen jullie liefde vastleggen in professionele foto’s. Natuurlijk hebben jullie samen al de nodige selfies gemaakt, maar dat is toch anders. In een loveshoot hoeven jullie geen telefoon in handen te houden, jullie houden elkaar lekker vast.

RELAXED EN ROMANTISCH

Op een mooie locatie van jullie keuze maak ik een eigentijdse fotoserie van jou en je geliefde. Op een plek die iets voor jullie betekent, het cafeetje in de stad waar jullie uren konden kletsen of het strand waar jullie hand in hand hebben gewandeld.

We gaan niet haasten, de fotosessie duurt ongeveer 1.5 uur. Alle tijd om te ontspannen en ik help jullie daarbij zodat de foto’s echt relaxed en romantisch worden.

PRE-WEDDING SHOOT

Als voorbereiding op jullie grote dag is een loveshoot of pre-wedding shoot heel fijn. Je kunt alvast wennen aan mijn camera en mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Hoe tof is het om een mooie serie pre-wedding foto’s te hebben? Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de uitnodigingen of save-the-date kaarten.

WENNEN AAN DE CAMERA

Jullie zijn geen modellen en het is waarschijnlijk een vreemd idee om zo uitgebreid voor de camera te staan. Opeens zijn jullie het middelpunt van de aandacht. Hoe moet je staan? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken?

Met een loveshoot laat ik jullie zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om natuurlijk op de foto te komen. Ik houd niet van geposeerde foto’s en zal jullie dan ook niet neerzetten en precies vertellen wat je moet doen. Op een natuurlijke manier laat ik jullie jezelf zijn voor de camera terwijl ik de mooiste momenten pak.

PLAN SNEL EEN DATUM

Wil jij ook een fantastische loveshoot met je geliefde of wil je iemand een loveshoot cadeau doen? Maak dan nu snel een afspraak.

maak een afspraak

“We hebben een korte loveshoot in de binnenstad gedaan om wat locaties te bekijken, maar ook om een beetje te wennen aan het idee; alvast een beetje oefenen.”

—-

“Door het contact van tevoren voelden we ons helemaal op ons gemak bij Henk.”

—-

“In het begin was het wat onwennig allemaal. We hebben nog nooit zoiets eerder gedaan. Maar al snel voelden we ons volkomen op ons gemak. Henk is een hele goede maar ook hele fijne fotograaf.”