Loveshoot Vera en Dirk-Jan

Een loveshoot op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, dat is weer eens iets anders. Ik was er met mijn gezin wel eens geweest, maar nog nooit voor een fotosessie. Het terrein is groot en biedt vele mogelijkheden voor mooie foto’s. Het weer leek eerst niet mee te willen werken, maar zoals (bijna) altijd viel het ook dit keer weer reuze mee. Toen de bui overgewaaid was, kon ik met Vera en Dirk-Jan gaan schieten. De wolkenlucht was prachtig en daar heb ik ook gebruik van gemaakt.

Loveshoot Nationaal Militair Museum vier de liefde
Loveshoot Nationaal Militair Museum verlilefd doorkijkje
Loveshoot Nationaal Militair Museum kijk eens in mijn ogen
Loveshoot Nationaal Militair Museum in zijn armen
Loveshoot Nationaal Militair Museum look of love
Loveshoot Nationaal Militair Museum wolkenlucht