Loading...
Wie is Henk – bruidsfotograaf 2018-11-23T11:12:54+00:00

Ik ben Henk, bruidsfotograaf

Hoi ik ben Henk. Bruidsfotograaf bij Trouwen voor de Camera. Een no-nonsense bruidsfotograaf, zo zie ik mijzelf. Geen poespas en een duidelijk verhaal. Dat typeert mijn persoon en mijn werk.

Ik vind het geweldig om mensen te fotograferen, vooral tijdens speciale momenten in het leven. Het is mijn doel om je herinneringen te geven voor nu en voor later. Daar word ik blij van.

Op jullie trouwdag beweeg ik mij onopvallend tussen de gasten, altijd op zoek naar actie en interactie. Ik fotografeer vanuit verschillende hoeken, soms lig ik zelfs plat op de vloer of klim op een dak. Als het maar toffe foto’s oplevert voor de trouwreportage.

Ik woon in Utrecht en werk door heel Nederland. Als je in het buitenland trouwt, ga ik ook graag met je mee.

Mijn stijl

Ik houd van sprekende beelden in kleur en tijdloos zwart-wit. Geen gekke fratsen met Photoshop, geen knip- en plakwerk. Ik fotografeer de momenten zoals die zich voordoen en laat jullie zo min mogelijk poseren. Ongedwongen en relaxed.

Uiteraard heb ik een eigen stijl, maar de sfeer bepalen jullie. Houden jullie van romantische of juist strakke industriële foto’s? Vaak bepaalt de plek van de fotosessie al het soort foto’s dat we gaan maken.

Ja ik wil – foto’s kijken

Kennismaken

Nu weet je een klein beetje meer over wie ik ben en wat mij bezig houdt. Ik wil je graag nog veel meer vertellen over mijn kinderen, mijn hobbies (muziek, motorrijden en koken) en uiteraard mijn werk als bruidsfotograaf. Dat lukt helaas niet op een website. Ook zou ik graag jou en je verloofde leren kennen? Wie jullie zijn, wat jullie bezig houdt en wat jullie plannen zijn voor de bruiloft?

Wat denk je? Zullen we binnenkort afspreken voor een kennismakingsgesprek? Het klinkt wel heel cheesy dat je een “klik moet hebben” met je bruidsfotograaf, maar het is eigenlijk wel zo. Denk je maar eens in. Ik loop de hele dag met jullie mee en ben altijd vlak bij. Dan is het toch wel heel fijn als wij elkaar begrijpen, aanvoelen en dezelfde humor hebben.

Vul het contactformulier even in dan kan ik checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag en dan prikken we snel een datum voor de kennismaking. Tot snel!

Ja ik wil – kennismaken
Trouwen voor de camera Henk Hennuin profielfoto