Ik ben Henk, bruidsfotograaf

Ik ben Henk, bruidsfotograaf bij Trouwen voor de Camera.

Ik woon, samen met Marjan en onze twee dochters, in Utrecht. Sinds 2014 ben ik full-time bruidsfotograaf. Op mijn zesde verjaardag kreeg ik een camera van mijn vader en toen is het zaadje eigenlijk geplant. Een prater was ik niet, een wat een verlegen jongetje dat zijn verhaal liever in beelden vertelde . Zo ben ik begonnen met het vastleggen van gebeurtenissen en ik merkte dat dit heel waardevol kan zijn voor nu en later.

Ik houd van: lekker eten, een goed glas wijn, motorrijden, enthousiaste bruidsparen, een feestje en …..

Mijn stijl

Ik houd van sprekende beelden in kleur en tijdloos zwart-wit. Geen gekke fratsen met Photoshop, geen knip- en plakwerk. Ik fotografeer de momenten zoals die zich voordoen en laat jullie zo min mogelijk poseren. Ongedwongen en relaxed.

Bekijk mijn foto’s

Kennismaken

Nu weet je een klein beetje meer over wie ik ben en wat mij bezig houdt. Ik wil je graag nog veel meer vertellen over mijn kinderen, mijn hobbies (muziek, motorrijden en koken) en uiteraard mijn werk als bruidsfotograaf. Dat lukt helaas niet op een website. Ook zou ik graag jou en je verloofde leren kennen? Wie jullie zijn, wat jullie bezig houdt en wat jullie plannen zijn voor de bruiloft?

Wat denk je? Zullen we binnenkort afspreken voor een kennismakingsgesprek? Het klinkt wel heel cheesy dat je een “klik moet hebben” met je bruidsfotograaf, maar het is eigenlijk wel zo. Denk je maar eens in. Ik loop de hele dag met jullie mee en ben altijd in de buurt. Dan is het toch wel heel fijn als wij elkaar begrijpen, aanvoelen en dezelfde humor hebben.

Vul het contactformulier even in dan kan ik checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag en dan prikken we snel een datum voor de kennismaking.

Ja ik wil – kennismaken