BRUILOFTEN

BRUIDSFOTOGRAAF VOOR ECHTE EMOTIES, SPECIALE MOMENTEN, JULLIE HERINNERINGEN

Eindelijk is het dan zover. Na maanden van voorbereidingen is de grote dag aangebroken. Een dag vol hoogtepunten en emoties.

De lachstuip van je vriendinnen als zij je met de trouwjurk helpen. De vreugdetranen van je moeder. De blik van je geliefde bij de ‘first-look’. Het applaus van familie en vrienden dat volgt op jullie jawoord. Het knalfeest waarmee jullie de dag afsluiten. Je gaat het allemaal beleven.

Er zijn ook veel momenten die je niet bewust meemaakt op je trouwdag. Details die je niet direct opmerkt. Dingen die je pas later op de foto’s ontdekt.

100% BELEVING

Je wilt je trouwdag 100% beleven. Je wilt je niet druk maken of alle speciale momenten worden vastgelegd. Als jullie bruidsfotograaf zorg ik daarvoor. Soms sta ik heel dicht bij jullie om belangrijke details te fotograferen, maar vaak ben ik onzichtbaar. Ik meng mij onder jullie gasten om alle hoogtepunten en sfeer van de dag te vangen.

Jullie genieten van elkaar, familie en vrienden. Het is mijn taak als bruidsfotograaf om beelden te maken die het verhaal van jullie bruiloft perfect weergeven.

FOTOSHOOT

Een toffe fotoshoot hoort erbij op jullie trouwdag. Even weg uit de drukte van het feest. Ongedwongen foto’s van jullie als bruidspaar samen.

“Vanaf ons eerste gesprek met Henk wisten we dat de fotografie voor onze bruiloft in goede handen was.”