BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Utrechtse bruidsfotografie

FAQ items aan het laden...

OP ZOEK NAAR EEN TROUWFOTOGRAAF IN UTRECHT?

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht voor het vastleggen van jullie trouwdag? Wie weet ben ik de fotograaf die jullie zoeken.

Ik woon al meer dan 20 jaar in Utrecht en ken (bijna) alle mooie plekken in de stad. Ondanks dat ik door heel Nederland werk en op veel prachtige trouwlocaties kom, blijft Utrecht voor mij een speciaal.

BRUIDSFOTOGRAFIE UTRECHT

Het verhaal van jullie trouwdag vertelt met foto’s

Als trouwfotograaf uit Utrecht, houd ik van spontane foto’s. Ik zal nooit iets in scene zetten. Ik maak het verhaal van jullie dag zoals hij echt was, ook als jullie mij niet hadden uitgenodigd. De prachtige romantische trouwfoto’s die we maken tijdens de fotoshoot zijn ook een belangrijk onderdeel van de huwelijksdag. Julie beide, prachtig gekleed, nog een beetje zenuwachtig voor wat komen gaat, even een rustmomentje pakken tijdens de shoot. Hierbij zal ik jullie wat aanwijzingen geven: waar je het beste kun staan, omdat het licht op die plek zo mooi is. Hoe je het boeket het beste kunt vasthouden of wat je met je handen moet doen.

Supersnelle levering foto’s

Vrijblijvende kennismaking

Vertrouwd adres

Beschikbaar in heel Nederland

WAAROM KIEZEN VOOR BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Waarom zou je voor mij kiezen, goede vraag. Ik laat graag mijn bruidsparen aan het woord. Deze lieve woorden heb ik van Robbin en Malou ontvangen:

“Wat hebben wij een fantastische fotograaf gehad! Vanaf het begin was er een klik met Henk. Ook zijn wij heel blij dat wij het volledige bruidsreportage pakket hebben genomen, zo kon Henk het hele verhaal van onze dag vastleggen. De loveshoot was leuk om te doen en niet overbodig als je geen ervaring hebt om ‘voor de camera’ te staan. Henk is na onze opengingsdans extra lang gebleven zodat hij alle verrassingen van de feestavond voor ons kon vastleggen! Dankbaar zijn wij voor ons prachtige trouwalbum vol dierbare herinneringen“.

 • Super snelle levering

  Bij mij krijg je binnen 4 weken de hele trouwreportage, dat is vrij uniek voor bruidsfotografie. Alle foto’s in een mooie online fotogalerij zodat je ze kunt delen met familie en vrienden.

 • Journalistieke bruidsfotografie

  Zonder jullie te storen, vang ik alle momenten je huwelijksdag. Je hoeft niet te poseren of in de camera te kijken. Jullie dag verloopt niet anders omdat ik erbij ben. Tijdens de fotoshoot zal ik helpen om mooi op de foto te komen. Jullie zijn immers geen ervaren modellen. Toch laat ik jullie zoveel mogelijk jezelf zijn want alleen dan krijg je natuurlijke foto’s. Het verhaal van jullie dag weergegeven met spontane foto’s.

 • Professionele aanpak

  Ik ben full-time professioneel bruidsfotograaf, dat betekend dat ik mij 100% kan focussen op jullie bruidsreportage. Bij mij krijg je een contract waarin precies staat wat ik voor jullie ga doen. Jullie datum ligt vast en jullie kunnen erop rekenen dat ik er zal zijn. Geen onzekerheden of risico’s waardoor jullie verder kunnen met het plannen van jullie trouwdag.

 • Alles tot in de puntjes geregeld

  Voor jullie huwelijk neem ik nog contact op voor de final details en de laatste dagplanning zodat ik 100% voorbereid ben. Na het kennismakingsgesprek hoeven jullie niets meer te doen. Alleen nog maar trouwen.

KOSTEN BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Jullie hechten veel waarde aan mooie fotografie. Hoe fijn is het om na jullie huwelijk het trouwalbum te openen en samen weg te dromen bij alle fijne herinneringen en gevoelens die de foto’s naar boven halen. De taart is op, de touwjurk hangt in de kast maar het trouwalbum is voor altijd. Dat is van onschatbare waarde en onbetaalbaar!

Gelukkig zijn mijn bruidsreportages niet onbetaalbaar. Ik ben niet de goedkoopste bruidsfotograaf, maar zeg eens eerlijk, je koop je prachtige trouwjurk toch ook niet bij een outlet store?

Mijn standaard bruidsreportage is €1295 dit is inclusief:

 • 6 uur aanwezigheid voor fotografie
 • Sneak preview kort na jullie bruiloft
 • De foto’s van jullie bruiloft mooi bewerkt en digitaal geleverd in hoge resolutie
 • Super snelle levering van de foto’s binnen 4 weken
 • Trouwalbum
 • en veel meer…

TROUWFOTOGRAFIE UTRECHT EEN IMPRESSIE

DE MOOISTE TROUWLOCATIES VOOR EEN BRUIDSFOTOGRAAF IN UTRECHT

 • Restaurant Zuiver
 • Mereveld
 • Stadskasteel Oudaen
 • De Parel van Zuilen
 • Sonneborgh – museum & sterrewacht
 • Grand Hotel Karel V
Trouwlocatie-Utrecht-De-Parel-van-Zuilen

Supersnelle levering foto’s

Vrijblijvende kennismaking

Vertrouwd adres

Beschikbaar in heel Nederland

WIE IS TROUWFOTOGRAAF UTRECHT

Ik ben Henk Hennuïn, bruidsfotograaf bij Trouwen voor de Camera.

Ik woon samen met Marjan en onze twee dochters in Utrecht. Sinds 2014 ben ik full-time fotograaf. Op mijn zesde verjaardag kreeg ik een camera van mijn vader en toen is het zaadje eigenlijk geplant. Vroeger was ik een beetje verlegen en vertelde mijn verhaal liever in beelden. Zo ben ik begonnen met het vastleggen van belangrijke momenten en gebeurtenissen.

Trouwen voor de camera Henk Hennuin profielfoto

PRACHTIGE FOTOLOCATIES VOOR EEN BRUIDSREPORTAGE IN UTRECHT

De binnenstad van Utrecht is een prachtig decor voor de fotoshoot: de grachten, de werfkelders, het Pandhof, de Domtoren en natuurlijk de Kloostertuin. Houd je van voetbal en ben je fan van FC Utrecht, dan is stadion Galgenwaard zeker iets voor jullie! Buiten het centrum en in de regio Utrecht zijn ook vele prachtige plekken: het Maxima park, de Botanische tuinen, kasteel de Haar in Haarzuilens, te veel om op te noemen.

Bruidsreportage-Utrecht-Kasteel-de-Haar

Meer informatie bruidsreportage Utrecht op Kasteel de Haar op de site van het Kasteel.