BRUIDSFOTOGRAAF NOORD HOLLAND

Noord Hollandse bruidsfotografie

FAQ items aan het laden...

OP ZOEK NAAR EEN TROUWFOTOGRAAF IN NOORD HOLLAND?

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in regio Noord Holland voor het vastleggen van jullie trouwdag? Wie weet ben ik de fotograaf die jullie zoeken.

Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek, neem dan contact op via het contactformulier.

BRUIDSFOTOGRAFIE NOORD HOLLAND

Het verhaal van jullie trouwdag vertelt met foto’s

Als trouwfotograaf Noord Holland, houd ik van spontane foto’s. Ik zal nooit iets in scene zetten. Ik maak het verhaal van jullie dag zoals hij echt was, ook als jullie mij niet hadden uitgenodigd. De prachtige romantische trouwfoto’s die we maken tijdens de fotoshoot zijn ook een belangrijk onderdeel van de huwelijksdag. Julie beide, prachtig gekleed, nog een beetje zenuwachtig voor wat komen gaat, even een rustmomentje pakken tijdens de shoot. Hierbij zal ik jullie wat aanwijzingen geven: waar je het beste kun staan, omdat het licht op die plek zo mooi is. Hoe je het boeket het beste kunt vasthouden of wat je met je handen moet doen.

Supersnelle levering foto’s

Vrijblijvende kennismaking

Vertrouwd adres

Beschikbaar in heel Nederland

WAAROM KIEZEN VOOR BRUIDSFOTOGRAAF NOORD HOLLAND

Waarom zou je voor mij kiezen, goede vraag. Ik laat graag mijn bruidsparen aan het woord. Deze lieve woorden heb ik van Robbin en Malou ontvangen:

“Wat hebben wij een fantastische fotograaf gehad! Vanaf het begin was er een klik met Henk. Ook zijn wij heel blij dat wij het volledige bruidsreportage pakket hebben genomen, zo kon Henk het hele verhaal van onze dag vastleggen. De loveshoot was leuk om te doen en niet overbodig als je geen ervaring hebt om ‘voor de camera’ te staan. Henk is na onze opengingsdans extra lang gebleven zodat hij alle verrassingen van de feestavond voor ons kon vastleggen! Dankbaar zijn wij voor ons prachtige trouwalbum vol dierbare herinneringen“.

 • Super snelle levering

  Bij mij krijg je binnen 4 weken de hele trouwreportage, dat is vrij uniek voor bruidsfotografie. Alle foto’s in een mooie online fotogalerij zodat je ze kunt delen met familie en vrienden.

 • Journalistieke bruidsfotografie

  Zonder jullie te storen, vang ik alle momenten je huwelijksdag. Je hoeft niet te poseren of in de camera te kijken. Jullie dag verloopt niet anders omdat ik erbij ben. Tijdens de fotoshoot zal ik helpen om mooi op de foto te komen. Jullie zijn immers geen ervaren modellen. Toch laat ik jullie zoveel mogelijk jezelf zijn want alleen dan krijg je natuurlijke foto’s. Het verhaal van jullie dag weergegeven met spontane foto’s.

 • Professionele aanpak

  Ik ben full-time professioneel bruidsfotograaf, dat betekend dat ik mij 100% kan focussen op jullie bruidsreportage. Bij mij krijg je een contract waarin precies staat wat ik voor jullie ga doen. Jullie datum ligt vast en jullie kunnen erop rekenen dat ik er zal zijn. Geen onzekerheden of risico’s waardoor jullie verder kunnen met het plannen van jullie trouwdag.

 • Alles tot in de puntjes geregeld

  Voor jullie huwelijk neem ik nog contact op voor de final details en de laatste dagplanning zodat ik 100% voorbereid ben. Na het kennismakingsgesprek hoeven jullie niets meer te doen. Alleen nog maar trouwen.

KOSTEN BRUIDSFOTOGRAAF NOORD HOLLAND

Jullie hechten veel waarde aan mooie fotografie. Hoe fijn is het om na jullie huwelijk het trouwalbum te openen en samen weg te dromen bij alle fijne herinneringen en gevoelens die de foto’s naar boven halen. De taart is op, de touwjurk hangt in de kast maar het trouwalbum is voor altijd. Dat is van onschatbare waarde en onbetaalbaar!

Gelukkig zijn mijn bruidsreportages niet onbetaalbaar. Ik ben niet de goedkoopste bruidsfotograaf, maar zeg eens eerlijk, je koop je prachtige trouwjurk toch ook niet bij een outlet store?

Mijn standaard bruidsreportage is €1295 dit is inclusief:

 • 6 uur aanwezigheid voor fotografie
 • Sneak preview kort na jullie bruiloft
 • De foto’s van jullie bruiloft mooi bewerkt en digitaal geleverd in hoge resolutie
 • Super snelle levering van de foto’s binnen 4 weken
 • Trouwalbum
 • en veel meer…

PRACHTIGE LOCATIES VOOR EEN BRUIDSREPORTAGE IN NOORD HOLLAND

De provincie Noord Holland heeft zoveel mooie locaties om te trouwen of als prachtig decor voor de fotoshoot:

Landgoed Duin & Kruidberg in Sandpoort (bij Haarlem), het ZuiderZee Museum in Amsterdam, TENT 6 voor een strandbruiloft in Zandvoort, trouwen op een echte boot de LOUNGEKLIPPER (Monnickendam) of de Kalkovens in Huizen voor een prachtige trouwlocatie aan het Gooimeer.

Trouwen-Rondvaartboot-Noord-Holland

Supersnelle levering foto’s

Vrijblijvende kennismaking

Vertrouwd adres

Beschikbaar in heel Nederland

WIE IS TROUWFOTOGRAAF NOORD HOLLAND

Ik ben Henk Hennuïn, bruidsfotograaf bij Trouwen voor de Camera.

Ik woon samen met Marjan en onze twee dochters. Sinds 2014 ben ik full-time fotograaf. Op mijn zesde verjaardag kreeg ik een camera van mijn vader en toen is het zaadje eigenlijk geplant. Vroeger was ik een beetje verlegen en vertelde mijn verhaal liever in beelden. Zo ben ik begonnen met het vastleggen van belangrijke momenten en gebeurtenissen.

Trouwen voor de camera Henk Hennuin profielfoto

TROUWFOTOGRAFIE NOORD HOLLAND EEN IMPRESSIE