Bruidsfotograaf op Kasteel Montfoort

Doreen en Peter touwden op 4 oktober in Montfoort. Tijdens het kennismakingsgesprek werd mij al snel duidelijk dat Doreen en Peter een gezellig koppel zijn. Ze hebben een gezond gevoel voor humor en zijn lekker no-nonsense. Doreen wilde graag touwen op een plek met veel licht en een hoog plafond. Als snel vonden zij de plek van hun dromen, de voormalige kapel “de Commanderije van Sint-Jan” in Montfoort, een  pittoresk dorpje bij Utrecht.

Na de ceremonie was het maar een klein stukje lopen naar Kasteel Montfoort waar getoast werd op het huwelijk en de zelf ontworpen bruidstaart werd aangesneden. Rond etenstijd werden alle gasten getrakteerd op een zeer uitgebreid en verrukkelijk diner dat eigenlijk als vanzelf doorliep in het feest waar het bruidspaar maar ook de gasten nog lang hebben gedanst.

Bruidsfotograaf Montfoort makeupBruidsfotograaf Montfoort wachten op de bruidBruidsfotograaf Montfoort in loveBruidsfotograaf Kapel de Commanderije van Sint-Jan MontfoortBruidsfotograaf Montfoort Dansfeest